luni, 4 octombrie 2010

Remus are nevoie de ajutor

VIDEO:http://www.acasatv.ro/emisiuni/finutul-nicoletei-luciu-are-nevoie-de-ajutor-video.html

    La 4 ani, Remus nu are foarte multi prieteni de joaca. Nu a putut alerga niciodata si pentru ca oboseste extrem de repede, mama il cara in brate de colo-colo si il fereste si de cel mai mic efort.

Remus s-a nascut fara ventricolul drept... si desi medicii nu i-au dat atunci nicio sansa, micutul s-a incapatanat sa traiasca. Mama a stat langa el neincetat si a luptat alaturi de el pentru fiecare zi de viata.

Nicoleta Luciu a fost impresionata de povestea lui,si-a dorit enorm sa se implice in aceasta lupta si a acceptat imediat sa ii devina nasa. Baietelul mai are acum de infruntat un obstacol: o operatie destul de dificila, care i-ar putea salva insa viata si l-ar putea ajuta sa devina un copil normal.

Remus traieste de cand se stie in spital. Nu are alte amintiri in afara de cele cu medici, injectii si operatii. Salonul alb a devenit casa lui. Are 4 ani, dar nu a putut simti, pana acum, ca este copil. Nu se joaca, nu alearga, caci orice efort l-ar putea ucide.

Nicoleta Luciu a fost impresionata de povestea micutului Remus si a tinut sa-i devina parinte spiritual. A fost extrem de fericita sa il cboteze pe copilasul care a luptat pentru viata din clipa in care a venit pe lume.

Necazurile nu s-au terminat insa pentru micutul Remus. Mama se teme pentru viata micutului in fiecare secunda si retraieste neincetat clipele de groaza pe care le-a simtit in urma cu 4 ani. Remus este tot ce are pe lume. Si ar renunta la orice pentru ca el sa traiasca. Sunt doar ei doi in aceasta lupta.

Remus are nevoie de o noua interventie chirurgicala la clinica din Targu Mures. Desi teoretic operatia este gratuita, din lipsa de fonduri aceste interventii sunt amanate. Pentru copilas insa, timpul nu mai are rabdare. Viata lui atarna de un fir aproape invizibil... aceasta operatie care trebuie facuta cat mai repede. El si mama lui locuiesc intr-o camera de camin si de-abia traiesc de pe-o zi pe alta.


TELEFON CONTACT:
0766 703 616, ELENA,MAMA LUI REMUS

CONT:
TITULAR CONT: GRIGORESCU REMUS FLORIN
ING BANK, SUCURSALA BUCURESTI
RON: RO 60 INGB 0000 9999 0211 6177

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu