vineri, 8 octombrie 2010

O FETITA DE 3 ANI ARE NEVOIE DE AJUTOR

La numai trei ani e nevoita sa duca o lupta incredibila, contra-cronometru, pentru propria viata. Miruna-Gargarita, cum o alinta cei care i-au devenit parinti dupa ce mama a abandonat-o, este o fetita vesela, plina de energie, dar ascunde o drama greu de imaginat.
Ca o ironie a sortii, in urma cu trei ani, la cateva ore dupa ce tatal a aflat ca are cancer de colon, fetita a intrat in coma. Medicii le-au dat atunci parintilor o veste halucinanta: micuta are o tumora pe creier care ii ameninta viata.

Familia si-a strans atunci fortele pentru a merge mai departe si pentru a o salva pe Miruna, iar in lupta lor s-a alaturat si... galeria echipei locale de fotbal.

Povestea este cu atat mai dramatica cu cat timp de 10 ani Leontina si Stefan au incercat sa aiba un copil al lor. Au facut zeci de tratamente dar totul a fost in zadar. Nu si-au pierdut insa niciodata speranta. Si intr-o zi, visul lor a devenit realitate: au decis sa infieze un copil.

Familia Mirunei a simtit pe propria piele cat este de adevarat ca un necaz nu vine niciodata singur. Cu o zi inainte ca fetita sa fie diagnosticata, barbatul a aflat ca are cancer la colon.

Tatal Mirunei nu se mai gandeste la el. Importanta este acum fetita pentru care si-ar da si viata. Ar face orice numai sa o salveze.

Parintii Mirunei nu au cerut niciodata nimic, de la nimeni. Acum insa au nevoie de ajutor. Datorita oamenilor cu suflet bun au reusit sa stranga 6.000 de euro. Tinerii din galeria echipei locale au facut primul pas spre vindecarea copilei. Si-au donat banii din alocatie si au aratat ca le pasa de viata Mirunei.

Miruna a devenit acum un jucator in meciul pe care trebuie sa-l castige cu viata. Noi putem deveni suporterii ei, o putem incuraja, o putem ajuta sa invinga. Fiecare leu o aduce mai aproape de marea victorie, de viata.

CONT:
TITULAR: PRODAN LEONTINA
BANCPOST, SUCURSALA: GIURGIU
RON: RO 05 BPOS 19 00 70 61 243 RON 01
EUR: RO 37 BPOS 19 00 70 61 243 EUR 01
TELEFON: 0762 651 528
SURSA: http://www.acasatv.ro//emisiuni/o-fetita-de-trei-ani-cu-tumora-pe-creier-are-nevoie-de-ajutor-video.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu