duminică, 3 octombrie 2010

Pastilele anticonceptionale te fac sa avortezi fara sa stii

Ai ales anticonceptionalele ca mijloc contraceptiv..dar stii ca ele sunt de cele mai multe ori un mijloc AVORTIV? Studii recente arata ca de fapt pilulele contraceptive au un efect avortiv. Cum se intampla acest lucru? Iti vom explica imediat.

Atunci cand s-au conceput pilulele anticonceptionale acestea contineau o cantitate foarte mare de esterogen (150 micrograme). Esterogenul este un hormon secretat in mod normal de corpul femeii, iar in cazul in care ea este insarcinata secreta o cantitate si mai mare. In aceste conditii, pilulele pacaleau corpul femeii, facandu-l sa "creada" ca este insarcinata. Ovarul nu mai ovuleaza si femeia nu mai poate ramane insarcinata cu adevarat.

Aceste pilule au declansat insa multe atacuri cerebrale, infarturi si atacuri cardiovasculare. In aceste cazuri producatorii au micsorat cantitatea de esterogen din fiecare pilula pana la 30 si chiar 20 de micrograme. Aceasta cantitate nu mai este insa suficienta sa pacaleasca corpul, si deseori ovarul ovuleaza, iar femeia poate ramane insarcinata.

In acest caz producatorii de anticonceptionale au introdus in pastile si o cantitate de progesteron, care are efectul de a mari vascozitatea mucusului, ingreunand astfel inaintarea spermatoziuzilor, dar in acelasi timp el impiedica embrionul care se formeaza eventual sa se fixeze pe peretele uterului. Incapabil sa se fixeze pe uter, embrionul va fi eliminat din corp la menstruatie.

Copilul rezultat este astfel avortat fara ca macar mama lui sa stie ca l-a avut vreodata. Gandeste-te doar cat de multi astfel de copii poti sa avortezi fara sa stii.
http://fara-avort.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu