luni, 9 aprilie 2012

OTRAVA DIN DULCIURI

Mulți dintre noi preferă produsele etichetate „Fără zahăr” sau „Light”, însă știm ce pericole se ascund în spatele acestor denumiri? Majoritatea produselor fără zahăr conțin înlocuitori și îndulcitori artificiali care sunt, de cele mai multe ori, mai periculoși pentru sănătate decât zahărul însuși.
Acest film documentar ne arată amenințarea pentru sănătate pe care o reprezintă acești aditivi alimentari, mai exact substanța numită Aspartam (cunoscută în Uniunea Europeană drept E 951). Îndulcitorul este un produs artificial, pur chimic, care, din cauza componenților săi, este o adevărată otravă.
Ingerarea produselor alimentare care conțin Aspartam este foarte pericouloasă pentru sănătate, putând duce până la paralizie, susține realizatoarea acestui documentar Cori Brackett. Interviurile cu medici, avocați și persoane care au avut probleme de săbătate asociate cu utilizarea de Aspartam ne arată că această substanță este mult mai periculoasă decât ne-au comunicat autoritățile.
Mai mult, documentarul susține că minciunile marilor corporații mușamalizează riscurile de sănătate asociate cu produsele precum sucurile fără zahăr.

Vizionare online film documentar subtitrat Mizeria dulce – Otrava din îndulcitori

http://filmedocumentare.com/mizeria-dulce-otrava-din-indulcitori/

SURSA: http://filmedocumentare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu