vineri, 22 februarie 2013

Există soluţii. Cum scapi de „gaura” de pe cardul de credit


Prin transferul creditului la altă bancă, cu ajutorul unui împrumut de consum sau al altui card de credit, o parte din datoria pe care ai acumulat-o pe card poate să fie ştearsă

Datoriile acumulate pe cardul de credit se supun aceloraşi reguli ca un împrumut de consum, cel puţin din perspectiva posibilităţii de refinanţare în condiţii mai bune. Tocmai de aceea, dacă aţi acumulat datorii importante de card şi simţiţi că nu mai puteţi ieşi din cercul vicios al dobânzilor, refinanţarea este o soluţie. Bancile permit atât refinanţarea printr-un credit de consum simplu cât şi prin intermediul unui nou card de credit.

Cele mai noi oferte presupun însă refinanţarea cardului de credit ...tot printr-un card de credit. Mai exact, datoria este transferată la noua bancă, dar condiţiile de rambursare pot fi preferenţiale, arată portalulConso.ro

Dobânzi mai mici şi eşalonări

Pentru a atrage clienţi, unele bănci oferă o serie de condiţii speciale, precum costuri mai mici sau planuri personalizate de rambursare. Spre exemplu, la Millennium Bank rata dobânzii plătită de clienţi pentru soldul refinanţat este de 12%, jumătate din nivelul standard, iar clienţii pot opta pentru rambursarea datoriei refinanţate în 3 până la 30 de rate egale.

La Carpatica rata dobânzii la cardul de credit de refinanţare este cu 3,6 procente sub nivelul standard practicat de bancă, dobânda aplicabilă atât soldului refinanţat cat şi altor cheltuieli realizate de client.
O ofertă interesantă vine din partea Garanti Bank. Banca este dispusă chiar să suporte o parte din datoria clienţilor care îşi refinanţează un card de credit. 
Mai exact, datoria se va transfera integral, dar banca va şterge 10% din valoarea acesteia, urmând ca după 6 luni perioadă de graţie, clientului să îi rămână de achitat restul de 90%. 
O altă variantă acceptată de Garanti Bank este eşalonarea datoriei refinanţate în 36 de rate fără dobândă.

sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu