miercuri, 22 iunie 2011

SEMNEAZA O PETITIE - SALVEAZA O VIATA

Bulletin from the cause: Suntem condamnati la moarte de catre Ministerul Sanatatii! Semnatura ta ne poate salva viata!

Go to Cause
Posted By: Veronica Laios
To: Members in Suntem condamnati la moarte de catre Ministerul Sanatatii! Semnatura ta ne poate salva viata!


VA RUGAM SEMNATI PETITIA: http://www.petitieonline.ro/petitie-p18056050.html !! NE-AM SATURAT DE "oameni" IMORALI CARE SE CRED DUMNEZEU. 
Suntem 11269 DE persoane pe cauza... si doar 1728 de semnaturi pe petitie. Fiul meu nu are tratamentul necesar mentinerii vietii, iar ca el sunt si alti bolnavi de boala Wilson care - daca nu facem ceva - vor sfarsi asa: http://www.jeffslegacy.com/
DL. FLORIN LAZAROIU, consilier la CNAS, pe care l-am contactat telefonic pentru a-i atrage atentia asupra lipsei tratamentului bolnavilor, nu numai ca NU S-A ARATAT IMPRESIONAT de faptul ca i-a condamnat la moarte pe acesti bolnavi. CU O AROGANTA SPECIFICA unora dintre functionari care se cred boierii acestei tari (dar platiti din banii nostri) a spus ca el nu incalca nicio lege. Cand l-am intrebat daca nu incalca legea 448/2006 in care persoanele cu dizabilitati au tratamentul gratuit, nici nu s-a deranjat sa raspunda. Din nefericire pentru noi ei INCALCA CHIAR CONSTITUTIA ROMANIEI. 
In numele fiului meu si al bolnavilor de Wilson din Romania, va multumim ca va pasa si ca ne sunteti alaturi <3 ! Schimbarea este in fiecare din noi, si numai impreuna formam o voce suficient de puternica pentru a ne face auziti de cei care nu vor sa asculte! 
Mai mullte informatii despre aceasta boala cumplita gasiti mai jos... 
*********************** 
Pacientii cu Maladia Wilson din Romania sunt adusi in pragul disperarii, fiind condamnati la moarte - in suferinte de neimaginat - de catre Ministerul Sanatatii prin privarea acestora de singurul medicament care ii poate mentine in viata. 
Putem contribui la salvarea lor, investind doar 2 minute din timpul nostru pretios, pentru semnarea unei petitii online adresate Ministerului Sanatatii. 
Maladia Wilson (degenerescenta hepatolenticulara) este o boala genetica rara, care consta in acumularea unei cantitati prea mari de cupru in ficat, creier si alte organe vitale. Primele simptome ale acestei boli, pot aparea oricand pe parcursul vietii, de la varsta de 4-5 ani pana la 80 de ani. 
La persoanele cu boala Wilson, cuprul acumulat din mancare nu este eliminat in mod corespunzator, iar acumularea lui in exces in organism, pune în pericol viata bolnavului. Lasata netratata, boala Wilson este fatala, pacientul stingandu-se in chinuri groaznice. 
Cel mai graitor exemplu il gasiti aici: http://www.jeffslegacy.com/ - site creat in memoria unui tanar exceptional care a murit din cauza acestei
boli cumplite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu